2013. október 5., szombat

Hívatlanul





A „Hívatlanul” csoport ma tüntetést szervezett az oktatásban zajló ámokfutás ellen.
Néhány pillanat és arc a megmozdulásról.

Katt a képre + F11














 
 




4 megjegyzés:

job írta...

Tudod, kiket látok én ezeken a képeken? Olyanokat, akikre legjobb szó a csürhe. Nem tudom, mikor és milyen iskolába jártál, de ha most az oktatás ámokfutásáról beszélsz, akkor tudatlan vagy és vak. ez a kettő együtt nagyon veszélyes párosítás. Tetézve azzal, hogy beszélni, írni azt tudsz.
Miért írom mindezt? Mert akik ma követelőznek és handabandáznak az utcákon, azok még semmit, de semmit nem tettek le a közös asztalra, viszont két kézzel akarják a más által oda tett értékeket elkapkodni.
Tanulni sohasem volt könnyű, mélységes alázat és kitartás kell hozzá. Nem hangos cirkuszolás.
Aki a hangoskodók mellé áll, az nem tudja, mekkora kárt okoz. Félek, te is közéjük tartozol. De neked már nincs meg a mentséged: fiatal vagy. Vén vagy, velem együtt, hát bölcsebbnek kéne lenned. Vagy hallgatnod, hogy legalább annak tűnj.

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...

Tudod, milyen kommentelőt látok? Akire a legjobb szó a rosszindulatú. Nem tudom, mikor és milyen iskolába jártál, de ha most arról beszélsz, végre minden rendben van az oktatással, akkor tudatlan vagy és vak. Ez a kettő együtt nagyon veszélyes párosítás. Tetézve azzal, hogy beszélni, írni azt tudsz. Miért írom mindezt? Mert akik ma lecsürhézik azokat (anélkül, hogy bármikor is meghallgatták volna azt, amit mondanak), akik ki mernek állni egy olyan véleményért, amiről az aktuálisan hatalmon lévők nem vesznek tudomást, semmit, de semmit nem tettek le a közös asztalra, viszont két kézzel akarják a mások által odatett értékeket kifordítani. Tanulni sohasem volt könnyű, mélységes alázat és kitartás kell hozzá. Kedves job, önnek van mélységes alázata? Aki névtelenül és az aktuális hatalom felé maximális lojalitással, a valóságról nem tudomást véve áll, az nem tudja, mekkor kárt okoz. Félek, te is közéjük tartozol. De neked már nincs meg a mentséged: fiatal vagy. Vén vagy, hát bölcsebbnek kéne lenned. Vagy hallgatnod, hogy legalább annak tűnj.

vizus írta...

Noname trolloknak nem kell válaszolni!